divendres, 27 d’abril del 2012

"SolidaridArts", a la fira "DeArte", de Medinaceli



 El proyecto “SolidaridArts” está presente en la feria DeArte cuya XI edición se inauguró el pasado 28 de abril en el Centro de Arte del Palacio Ducal de Medinaceli (Soria), después de una década en el Palacio de los Congresos de Madrid.
 Como en Can Gelabert, de Binissalem, se trata de una presencia testimonial para dar a conocer el proyecto que promueve Pep Roig a partir del su instalación expuesta en la galería el temple de Palma entre diciembre y febrero. Las esculturas colgantes enlazadas se exhiben en el claustro del palacio, como invitación a los artistas nacionales e internacionales para que se sumen al proyecto que, por diversas circunstancias, en Mallorca parece atravesar ciertas dificultades que nos son ajenas y que esperamos no sean insalvables, pero que están retrasando las previsiones de organización. 
 En Medinaceli, el proyecto “SolidaridArts” solo se muestra con las piezas de Roig, entre otras razones, por no implicar, temerariamente por parte de la organización, a los demás artistas que se han sumado al proyecto por si, como se ha dicho antes, las mencionadas dificultades pudieran llegar a frustrar esta artística propuesta solidaria. 
El projecte solidaritat està present en XI edició de la fira DeArte que s'inaugurà el 29 d'abril en el Centre d'Art del Palau Ducal de Medinaceli (Soria), després d'una dècada en el Palau dels Congressos de Madrid.

Com en Ca Gelabert, de Binissalem, es tracta d'una presència testimonial per a donar a conèixer el projecte que promou Pep Roig a partir del la seva instal·lació exposada en la galeria El Temple de Palma entre desembre i febrer. Les escultures penjants enllaçades s'exhibeixen en el claustre del palau, com invitació als artistes nacionals i internacionals perquè se sumeixen al projecte que, per diverses circumstàncies, a Mallorca sembla travessar certes dificultats que ens són alienes i que esperam no siguin insalvables, però que estan retardant les previsions d'organització.

En Medinaceli, el projecte “SolidaridArts” solament es mostra amb les peces de Roig, entre altres raons, per no implicar, temeràriament per part de l'organització, als altres artistes que s'han sumat al projecte per si, com s'ha dit abans, les esmentades dificultats poguessin arribar a frustrar aquesta artística proposta solidària.