diumenge, 1 de gener del 2012

"Solidaridarts", una utopía possible i participativa


























 El pasado 15 de diciembre, en la galería El temple, de Palma (Mallorca), presenté la instalación “Solidaritat”, un conjunto escultórico compuesto por unas cincuenta esculturas, independientes y enlazadas entre sí a voluntad del espectador.
 Se trata de un primer paso para lograr la creación de una creciente agrupación de esculturas, siguiendo la filosofía inicial de la obra, con vocación de que nunca tenga fin y llegue a extenderse más allá de los límites de Mallorca, con la aportación solidaria de las personas, asociaciones y entidades interesadas.
 El proyecto está en fase inicial de preparación de las bases de organización colaboración y participación, que pronto serán comunicadas en diferentes fases.
La exposición en la galería El Temple, de Juana Ferrer, ha sido el punto de partida. La creación de este blog (solidaridarts.blogspot.com), es otro paso inicial, necesario para comunicar los diversos aspectos del proyecto, su evolución e intercambio de opiniones.

Estás invitados
  
  

El passat 15 de desembre, en la galeria El Temple, de Palma (Mallorca), vaig presentar la instal·lació “Solidaritat”, un conjunt escultòric compost per unes cinquanta escultures, independents i enllaçades entre si a voluntat de l'espectador.

Es tracta d'un primer pas per a assolir la creació d'una creixent agrupació d'escultures, seguint la filosofia inicial de l'obra, amb vocació que mai tingui fi i arribi a estendre's més enllà dels límits de Mallorca, amb l'aportació solidària de les persones, associacions i entitats interessades.

El projecte està en fase inicial de preparació de les bases d'organització col·laboració i participació, que aviat seran comunicades en diferents fases.

L'exposició en la galeria El Temple, de Juana Ferrer, ha estat el punt de partida. La creació d'aquest blog (solidaridarts.blogspot.com), és altre pas inicial, necessari per a comunicar els diversos aspectes del projecte, la seva evolució i intercanvi d'opinions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada