dijous, 16 de febrer de 2012

La fantasía de Gustavo, a SolidaridArts La fantasia divertida, surrealista i sense límits dins el món de l'art rep el nom de Gustavo, el pintor mallorquí que va néixer sense voler a Cartagena, va créixer a Mallorca i de qui Alemanya a acollit sense cap dubte la seva obra. A Berlín,  Gustavo causa admiració, però ha escollit Capdepera per a treballar, en un estudi ample i lluminós on els seus personatge i els colors campen lliures.
 Gustavo ha decidit donar suport al projecte SolidaridArts. Sigui benvingut, com ho sons tots els que ja han comunicat la seva participació, i ho seran tots els que  ens vulguin acompanyar en aquesta insòlita aventura.        
La fantasía divertida, surrealista y sin límites dentro el mundo del arte recibe el nombre de Gustavo, el pintor mallorquín que nació sin querer en Cartagena, creció en Mallorca y de quien Alemania ha acogido sin lugar a dudas su obra. En Berlín, Gustavo causa admiración, pero ha escogido Capdepera para trabajar, en su estudio amplio y luminoso dónde sus personajes y colores campan a sus anchas.

 Gustavo ha decidido apoyar al proyecto SolidaridArts. Sea bienvenido, como lo son todos los que ya han comunicado su participación, y lo serán todos los que nos quieran acompañar en esta insólita aventura.        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada