dijous, 2 de febrer del 2012

"SolidaridArts", presentació, a Can Gelabert (Binissalem)




Com presentació pública del projecte “SolidaridArts”, una instal·lació de mòbils ha quedat instal·lada en el centre Cultural Can Gelabert de Binissalem, on a les 12 del migdia d'avui, dissabte, s'inaugurarà l'exposició “Pau, solidaridat i cooperació”, que estarà vigent durant aquest mes de febrer, en el transcurs del qual s'efectuaran diverses activitats.

“SolidaridArts” estarà present amb un muntatge de Pep Roig, mostra del que pretén ser un gran projecte artístic col·lectiu sense límits de dimensió ni temps, i que està obert a tots els artistes escultors i pintors de tot el món.
Como presentación pública del proyecto “SolidaridArts”, una instalación de móviles ha quedado instalada en el centre Cultural Can Gelabert de Binissalem, donde a las 12 del mediodía de hoy, sábado, se inaugurará la exposición “Pau, solidaridat i cooperació”, que estará vigente durante este mes de febrero, en el transcurso del cual se efectuarán diversas actividades.
  “SolidaridArts” estará presente con un montaje de Pep Roig, muestra de lo que pretende ser un gran proyecto artístico colectivo sin límites de dimensión ni tiempo, y que está abierto a todos los artistas escultores y pintores de todo el mundo.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada